2014. november 16., vasárnap

Nyaki és vállizmok fájdalma- az irodai munka velejárói

Az egész napos számítógép előtt való ülés a legfittebb embernél, így a legtöbb munkavállalónál is erős fájdalmat okozhat. Ez a fájdalom talán a legkevesebb, de gondoljunk csak bele, hogy a hosszú távon így élt élet az egészséget a fájdalmon túl is komolyan befolyásolhatja.

A rossz testtartás és a hosszú távú ülés erősen próbára teszi izmainkat. A nyaki izmok görcsössé válnak és egy idő után a vállban már csak egy állandósult szúró fájdalom érezhető. A sok munka melletti testmozgás hiányával az izmok elgyengülnek, nem bírják - az életkorral amúgy is romló - terhelést. Ilyen helyzetekben szinte megfeszül az izomzat, merevvé válik az órákig tartó egy helyben üléstől. Egy hosszú nap után még jobban fokozódik a fájdalom, ha otthon ugyanígy a monitor előtt görnyedünk, vagy nehéz válltáskát cipelünk.

A masszázs segít a nyaki és vállban jelentkező fájdalom javulásában. A Xantos Mobil Masszázs Kft. olyan lehetőséget nyújt a felfrissülni vágyó dolgozók számára, amely a munkahelyre viszi a masszázst. Ez a székes masszázs, ami 15 perc alatt egy csendes szobában megoldható irodai masszázst jelent és testben, szellemben is egyaránt feltöltődést nyújt.

A székes masszázs során többek között feloldják a görcsöket az izmokban, de pozitív hatása kiterjedhet az egészségre és teherbíró képességre is.


2014. november 6., csütörtök

Masszázs bárhol és bármikor

Lassan bármit házhoz rendelhetünk. A kiteljesedés új lépcsőfokaként megjelent a mobilmasszázs. Ha mobil irodai masszázs, akkor általában székes masszázsként ismerjük, ha otthoni masszázs, akkor tudjuk, hogy gyógy-, relax, frissítő vagy sportmasszázsról van szó.

A Xantos Mobil Masszázs Kft.-nél mindkét típusú masszázst kérni lehet, de a mobil irodai masszázs olyan szolgáltatást nyújt, amit inkább csak munkahelyen érdemes igénybe venni. 15 perc és egy iroda szükséges hozzá.

Az XMM masszőrjei ellazítják a gerincet, megmozgatják az izmokat és fizikai, valamint mentális felfrissülést nyújtanak. Ez segíti a résztvevők munkában elért eredményeinek növelését, valamint az egészségüket is szolgálja.

Csak egy kevés szervezés szükséges a székes vagy irodai masszázs megvalósításához. Időpontot és helyszínt kell előre megbeszélni, illetve biztosítani egy közepes méretű - lehetőleg szellőztethető - irodát a tevékenység számára.

A székes masszázst konferenciákon, meetingeken, rendezvényeken is lehet alkalmazni. Ez emeli az esemény színvonalát és a résztvevők közérzetét is javítja. A masszázs miatt népszerűbbé és közismertebbé válhat egy cég, vagy akár egy rendezvény is. Ez a szervezőknek versenyelőny, ami színesíti a programot, a vendégeknek pedig élmény, ami emlékezetessé teszi az eseményt.

A Xantos Mobil Masszázs Kft. szolgáltatása bárhol és bármikor igénybe vehető. Rugalmasságunk és szakértelmünk bármilyen céget, vagy eseményt jobb, ha nem a legjobb színben tüntet fel.

2014. november 3., hétfő

Feltöltődés a munkahelyen - a székes masszázs előnyei munkavállalóknak


Általános igazság, hogy a munka fárasztó. Hogyan lehet mégis feltöltődni közben? 

A székes masszázst, amely egyaránt nyújt fizikai és mentális felfrissülést, egyenesen az irodájába kérheti. Az irodai masszázs után mindenki jobban tud a munkájára koncentrálni, így kevesebb figyelmetlenségből adódó hibát követhet el. Feltöltődés után a kedv és a közérzet is javul, ami a munka eredményességét is elősegítheti. A munkahelyre érkező masszőrök át/megmozgatják az izmokat, ellazítják a görcsöket és ezzel még az egészségen is javíthatnak. A Xantos Mobil Masszázs masszőrei mindig odafigyelnek a masszást igénybe vevőre, a test állapotára, ezért azonnal észreveszik a kisebb problémákat is.


A masszázs, mobilitása miatt, nem jelent időkiesést a dolgozóknak, hiszen az egy kávészünet idejébe is belefér. Valamint legfeljebb egy másik szobába kell átsétálni a felüdüléshez. A székes masszázs jellemzője, hogy a vendég ruhában van. Így senki sem feszélyezi magát. Éppen ez a lényege, nincs semmilyen stressz, feszültség, hanem egy kényelmes széken végzik a masszázst úgy, hogy az embernek egyetlen ruhadarabjától sem kell megszabadulnia, ezáltal gyors és hatékony is.

A székes masszázstól (vagy, ahogy sokan manapság mondják székmasszázs) felfrissül az emberek teste, megszabadulhatnak a fájdalomtól és még a lábukat sem kell kitenniük munkahelyükről.