2013. április 13., szombat

Mire jó az útifű maghéj?


Az útifű maghéj nulla kalóriát tartalmaz, csökkenti az éhségérzetet így megfelelő szer fogyókúrához. Kiváló táplálék kiegészítő a fokozott napi rostbevitelt igénykő betegségek esetén. Alkalmas a megfelelő bélműködés helyreállítására, székrekedés és hasmenés kezelésére. Jótékony hatással van hasi- és végbélműtétek után, illetve az aranyér esetén. Hatásosan tisztítja az emésztőrendszert, ezáltal kiválóan alkalmazható tisztítókúrára, a test teljes felfrissítésére. Csökkenti a belek rákos megbetegedéseinek és kialakulásainak kockázatát. Segít megóvni a beleket és a gyomrot a túl savasodástól. Antibiotikumos kezelések után hozzájárul a belek mikro flórájának regenerálódásához. Rendkívül jól alkalmazható a koleszterin és a vércukorszint csökkentésére, mivel nem tartalmaz cukrot illetve zsiradékot. Hatékonyan segít a nyirokrendszer tisztításában és a nyirokcsomó duzzanatoknál. Javítja a bőr minőségét és kinézetét, alkalmas a pikkelysömör, akné és ekcéma kezelésére. Enyhíti a migrént, stresszt és a fáradtságot. Alkalmas az allergiás tünetek kezelésére is. A vegetáriánusok állati zselatin helyett, főzés nélkül is alkalmazhatják sűrítésre. Használhatják terhes nők, szoptatós anyák és gyerekek is. Közvetlen felhasználásra és italokba keverve is alkalmazható. Az útifű maghéj teljes egészében természetes és biztonságos is. Milliók használják évről-évre. Nem okoz függőséget. Tehát tökéletesen alkalmas a hosszú távú használatra.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése